Olen vuonna -76 syntynyt valokuvaaja ja valokuvausalan yrittäjä. Perhe-elämän ja työn lisäksi aikani kuluu tenniksen ja salibandyn parissa.

Aloitin valokuvaamisen harrastuksena noin 20 vuotiaana saatuani ystävältäni lainaan ensimmäisen järjestelmäkameran. Aluksi otin kuvia paikoista ja maisemista, mutta kun 24 vuotiaana tein vuoden pituisen reissun Aasiaan ja Intiaan, sain kipinän ihmisten kuvaamiseen ja se tuntui heti omalta jutultani. Opiskelin valokuvausta Argentiinassa  vuodet 2004-2005 ja  tämän jälkeen palasin Suomeen ja perustin oman yritykseni.

Siitä lähtien olen kuvannut ammatikseni ja nykyään toimeksiantoni koostuvat pääosin henkilö- ja mainoskuvista, yhtiöiden vuosikertomuksista ja asiakaslehdistä.  Asiakkaitani ovat viestintä- ja mainostoimistot, järjestöt ja yritykset.

Studioni ja työhuoneeni sijaitsee Helsingissä vanhalla kaasutehtaalla, Studio Magiton tiloissa (www.magito.fi). Henkilökuvauksen lisäksi hyvä studiotyöskentely on vahvuuksiani. Olen kuvannut monenlaisia toimeksiantoja, esimerkiksi suurista teollisuuskomponenteista vaativiin green screen- mallikuvauksiin.

Teen yhteistyötä maskeeraajien ja mallitoimistojen kanssa, joten kuvausjärjestelyt toimivat sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Yhteystiedot:

Puh: 044-5535226

Email: matti(at)labuenafoto.com